Ads 468x60px

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟJIMMYSGREEK -SECURITY ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΣΩΣΤΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ / ΚΑΑ  & Α.Ε.Α ΤΟΥ FIRST AID – C.P.R  TRAINING CENTER

 Κύριε Διμπινούδη πείτε μας λίγα λόγια για εσάς

Κων/νος Διμπινούδης: Καταρχήν, κύριε Κανναβέ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας.
Είμαι επαγγελματίας στον χώρο της ασφάλειας εδώ και 6 χρόνια, εν ενεργεία Εθελοντής  Σαμαρείτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Έχω στο ενεργητικό μου 500 ώρες εκπαίδευσης (15 μήνες) και πάνω από 1.100 ώρες σε υγειονομικές καλύψεις. Επίσης είμαι εκπαιδευτής Α΄ Βοηθειών / Κ.Α.Α – Α.Ε.Α, πτυχιούχος και πιστοποιημένος από την NATIONAL ASSOCIATION OF UNDERWATER INSTRUCTORS U.S.A. (NAUI) και την INTERNATIONAL LIAISON COMMITTEE ON RESUSCITATION (I.L.C.O.R)


εγώ σας ευχαριστώ που δεχθήκατε να μιλήσετε στους αναγνώστες του JIMMYSGREEK-SECURITY

jimmysgreek: Πείτε μας για το τμήμα Α΄ Βοηθειών

Κ.Δ.: Θέλω να ευχαριστήσω τον Όλους τους συνεργάτες και φίλους που με εμπιστεύονται που εκτιμούν το επίπεδο των γνώσεων μου, θέλουν  να συνεργαστούμε επίσημα σε αυτόν τον τομέα.

jimmysgreek: Πείτε μας κάτι παραπάνω

Κ.Δ.: Πιστοποιούμε τις γνώσεις τους στις Α΄ Βοήθειες. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεται από ένα απλό τραύμα έως την πιο ακραία κατάσταση. Η εκπαίδευση έχει θεωρία  και πολλή πρακτική. Για να πιστοποιηθεί κάποιος, πρέπει να περάσει τις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις.
 Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Λαδάκη Λάζαρο της HELLAS AMBULANCE καθώς και την CORTESIS MEDICAL για τον εξοπλισμό που μας χορηγεί και μας δίνεται η δυνατότητα να οργανώνουμε άρτια την εκπαίδευση,για την αμέριστη συμπαράστασή τους και για την εμπιστοσύνη τους.

Ας σημειώσουμε επίσης ότι ο τομέας αυτός, έχει την δυνατότητα να στελεχώνεται από έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες από ΕΚΑΒ – Ερυθρό Σταυρό και Πολιτική Προστασία).

jimmysgreek: Πως μπορεί να δουλέψει αυτό το σύστημα σε μια συνοδεία ή εκδήλωση;
Κ.Δ.: Εάν ζητηθεί από τον πελάτη, μπορούμε να παρέχουμε μαζί με τους άνδρες ασφαλείας του και δύο άτομα, ανάλογα με την ανάγκη που έχει (διασώστη - ναυαγοσώστη) με διασωστικό φαρμακείο και Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή. Σε εκδηλώσεις μπορούμε να διαθέσουμε ασθενοφόρο, ιατρείο και διασώστες που μπορούν να αντιμετωπίσουν από μία λιποθυμία έως ένα πιο βαρύ περιστατικό (καρδιοαναπνευστική ανακοπή). Ο Όμιλος ΛΑΔΑΚΗ μας παρέχει οχήματα, ασθενοφόρο, διασώστες με μηχανή, ακόμα και αεροδιακομιδή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για επαγγελματίες και τελεί υπό τις κατευθυντήριες οδηγίες διεθνών οργανισμών υγείας.

jimmysgreek: Πόσο κοστίζει αυτή η εκπαίδευση;

Κ.Δ.: Υπό την παρούσα κατάσταση της χώρας προσπαθούμε να έχουμε το κόστος όσο πιο προσιτό γίνεται και διαμορφώνεται ανάλογα με το που θα διεξαχθεί το πρόγραμμα σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας, διότι μεταφερόμαστε εμείς εκεί και έχουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των εκπαιδευτών μας (φαγητό, διαμονή, μετακίνηση κλπ).

jimmysgreek: Πόσα άτομα πρέπει να έχει κάθε γκρουπ;

Κ.Δ.: Το κάθε γκρουπ αποτελείται από 10 έως 20 άτομα
Κύριε Διμπινούδη σας ευχαριστώ που μιλήσατε στο blog μας και ελπίζουμε με την συνέντευξη αυτή να δοθεί  σε συναδέλφους η ευκαιρία να εκπαιδευτούν 

Κ.Δ.: Εγώ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και που μου δώσατε την ευκαιρία να μιλήσω για το πρόγραμμα. Ελπίζω οι αναγνώστες σας να βρουν ενδιαφέρουσα την συνέντευξη αυτή. Και πάλι σας ευχαριστώ.
ΠΗΓΗ .JIMMYSGREEK-SECURITY.BLOGSPOT.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου